Автор

Се викам Јулијана Талеска.  Дипломиран професор по македонска книжевност и јужнословенски книжевности со македонски јазик.

Магистер по филолошки науки во областа македонски јазик.

Вработена сум во Општинското основно училиште „Климент Охридски“ – Прилеп.

Волонтер во Здружение „Мировна акција“ – Прилеп – Тетово.

Jaс

7 thoughts on “Автор

  1. Здраво Јулијана, цело попладне и вечер ја разгледувам твојата веб стр. и се восхитувам…ме разнежни, ме охрабри и увери дека има млади луѓе кои ја сакаат работата со децата. Примерот што им го даваш на своите ученици е најголемото богатство. Се најубаво

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s