Натпревар по рецитирање

Секоја година по повод Месецот на книгата, Градската библиотека „Борка Талески“ – Прилеп, организира натпревар по рецитирање. Оваа година зедоа учество над 70 дечиња од општината Прилеп. И нашето училиште беше учесник со 10 тина деца. И оваа година докажавме дека меѓу нашите редови има дечиња што знаат убаво да рецитираат. Во првата категорија добивме второ и трето место.

This slideshow requires JavaScript.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s