ДЕНОТ НА ДРВОТО

Денес, нашите ученици беа дел од традиционалната акција „Ден на дрвото“. По тој повод седмите и осмите одделенија, заедно со своите наставници и наставнички беа во областа Песиобарци, да засадат садници. Учениците се надеваат дека барем дел од тоа што го засадија денес еден ден ќе изникне и ќе го раубави сега голиот и пуст предел. Дека убаво си поминавме, иако времето беше тмурно и магливо, може да се види од фотографиите објавени во оваа вест.

This slideshow requires JavaScript.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s