Дигитални часови

На web- страната thinkquest.org со моите ученици бевме дел од проектот ИКТ – во мојата училница. На овој проект зедоа учество учениците од VII И VIII одделение. Пет групи изработија дигитални часови кои се корисни за наставата.

Група ФИЛМ

 1. Катерина Паскоска
 2. Деспина Силјаноска
 3. Виктор Јованоски
 4. Антонио Илиоски
 5. Сара Грабулоска
 6. Никола Дачески

Часот можете да го видите на овој линк:  Филмови

Група ГЛАГОЛСКИ ФОРМИ

 1. Ивана Адамческа
 2. Александра Гагалеска
 3. Надица Парапанска
 4. Елена Спиркоска
 5. Бојана Тодороска
 6. Димитар Јованоски

Часот можете да го видите на овој линк: Глаголски форми

Група ЗБОРОВНИ ГРУПИ

 1. Ивона Дамеска
 2. Теодора Тасевска
 3. Никола Желчески
 4. Дарио Илиоски
 5. Ненад Стојаноски
 6. Меланија Андоноска

Часот може да се види на овој линк: Зборовни групи

Група: ОСВРТ НА ГЛЕДАН ФИЛМ

 1. Марија Зероска
 2. Катерина Атанасоска
 3. Емилија Чавлеска
 4. Симона Иваноска
 5. Ангела Иваноска
 6. Роберта Ацеска

Часот може да се види на овој линк: walktorememberpictures

Група: ДРАМА

 1. Александар Костоски
 2. Ангела Башеска
 3. Благојче Чаески
 4. Божидар Нешкоски

Часот може да се види на овој линк:драма

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s