Подготовка на „Сердарот“

По повод патрониот празник ДРАМСКАТА СЕКЦИЈА во нашето училиште ја припрема „Сердарот“ од Григор Прличев, според сценариото од наставничката Јулијана Талеска. Подготовките одат одлично, сите се возбудени и радосни поради неодамнешната информација дека точката е дел од Програмата на Патрониот празник. Со нетрпение го очекуваме 8 ми Декември.

НАСТАП НА ПАТРОНИОТ ПРАЗНИК

Учениците од драмската секција имаа прекрасен настап на Патрониот празник на нашето училиште. Ако од некаде можеше да ги види Прличев, ќе беше горд на трудот што го вложија.

This slideshow requires JavaScript.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s