ПРОСЛАВА НА 49 – ГОДИШНИОТ ПАТРОН ПРАЗНИК

По повод 49 – годишниот патрон празник, во нашето училиште се случија бројни активности. Во 9 часот утрото во спортската сала се одиграа одбојкарски натпревари, паралелно со тоа случување во едан од училниците беа фино сместени идните поети и писатели на град Прилеп. Основцни од сите основни училишта беа дојдени на литературно читање, да споделат еден дел од своите мисли заедно со учениците од нашето училиште. Потоа од 11 часот следуваше пригодна програма.

This slideshow requires JavaScript.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s