ПРЕЗЕНТАЦИИ НА ОМИЛЕНИ ФИЛМОВИ

На часот по македонски јазик учениците пезентираа презентации на нивни омилени филмови. Наставната единица ОСВРТ НА ГЛЕДАН ФИЛМ ја реализираа на креативен начин. Некои од презентациите можат да се видат подолу:

Хари Потер     титаник    сам дома1111    NENAD   the notebook111   Дума   FILM      филм      Стјуарт Литл    2003TheProposal     Monster in law1

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s