ПРОСЛАВА НА ВТОРОТО МЕСТО

По повод втората награда на Традиционалниот карневал „Прочка 2012“ нашето училиште организира прослава. Славната навивачка група НАВИВАМЕ ЗА МАКЕДОНИЈА беше дел од училишната забава во Цреша -тин. За тоа како си поминавме можат да сведочат фотографиите 🙂

This slideshow requires JavaScript.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s