Презентација на филмот A walk to remeber

Ученичките од VIII – 3 одделение повторно покажаа дека се вредни и спремни за нови проекти и активности. Секогаш тука да го направат часот поинтересен и позабавен. Овој час тие правеа презентација на филмот „A walk to remember“. Ученичките направија прекрасен осврт на филмот и не` потсетија на особеностите на филмот и филмската уметност. Потресната приказна сите не` погоди, веднаш посакавме да го изгледаме филмот.

Нивната презентација можеме да ја видиме овде:

http://prezi.com/ex7chufxsalw/film/

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s