СВЕТНУВАЊЕ НА УЧИЛИШТЕТО

Денес нашите вредни ученици решија да го искористат убавиот ден и да го светнат местото каде што поминуваат доста време. Вредни и организирани заедно со наставниците и хигиеничарите во училиштето направија една голема и успешна „генералка“. На сите убаво ни дојде чистењето, пролетните денови доаѓаат, изморени од ладната зима едвај чекавме да се израдуваме на сонцето, на кое на чисто можеме уште повеќе да му се радуваме 🙂

This slideshow requires JavaScript.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s