ПОДГОТОВКА ЗА ВЕЛИГДЕНСКИОТ ПАНАЃУР

Како и голем број училишта од земјава, така и ние, оваа година решивме да правиме Велигденски панаѓур. Идејата е децата да направат производи за продажба во духот на големиот христијански празник Велигден, и да ги продаваа. Собраните средства ќе се користат за потреби на училиштето, учениците или вработените. Оваа иницијатива ја прифатија учениците од седмо и осмо одделение и несебично се вложија правејќи куп убави прозиводи кои можете да ги купите на нашиот панаѓур 🙂

This slideshow requires JavaScript.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s