ДОБРО НИ ДОЈДОВТЕ ПРВАЧИЊА

ЗАПОЧНА НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА!!!

А со кого би можела да започне, ако не со нашите мали и слатки првачиња. И оваа година вредните наставници од нашето училиште организираа свечена програма. Првачињата беа топло пречекани од своите наставници и наставнички. Со куп подароци се упатија кон училниците… нека им е нив среќна новата учебна година.

 

This slideshow requires JavaScript.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s