ПРЕДНОВОГОДИШНА ЗАБАВА НА ДРАМСКАТА СЕКЦИЈА

Денес драмската секција се журкаше на својот последен час за оваа година. Забавата беше кратка, ама сепак супер си поминавме. Најпрвин започна со откривање на својата честитка, во дваесеттината честитки залепени насекаде низ просторијата, потоа се нафрливме на масата полна со смоки, малку џускавме од џусот, испеавме песна две, и потоа ги игравме нашите омилени енерџајзери…

 

 

DSC01836 DSC01837 DSC01838 DSC01835 DSC01833 DSC01831 DSC01826 DSC01827 DSC01828 DSC01822 DSC01823 DSC01824 DSC01819 DSC01820 DSC01838 DSC01818 DSC01836 DSC01835 DSC01833 DSC01827 DSC01828 DSC01831 DSC01824

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s