КРАТКИ ЕКО ФИМОВИ

Учениците од VII3 одделение ја покажаа својата креативност при снимањето на кратките еко филмови. Всушност целта на тоа снимање беше дел од програмата Еко-училиште. Тие на часовите се запознаваа со термините: филмска идеја, синопсис, сценарио, книга на снимање… и се обидоа да направат кратко сценарио за филмови со еколошка содржина. Кратките филмови се аматерски и снимани се од мобилен телефон и фото апарат, но желбата и обидот се за поздравување.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s