ОСВРТ НА ПРОЕКТОТ „УЧИЛИШТАТА ВО МУЗЕИТЕ И МУЗЕИТЕ ВО УЧИЛИШТАТА“

This slideshow requires JavaScript.

За овој проект имаме зборувано во текстовите подолу, целосната негова реализација се оствари пред некој ден.

Овој албум дава осврт на сите случувања на проектот.

Проектот се состоеше од повеќе етапи:

  1. Почетна работилница со наставници, запознавање со активностите
  2. Работилница со директори
  3. Оформување на драмска група
  4. Вежбање на драмскиот перформанс
  5. Работилница и театарски натпревар
  6. Снимање на материјалот
  7. Снимање на трите победнички групи во с. Небрегово
  8. Доделување на дипломи и компакт дискови со снимениот материјал

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s