ВЕЖБИ ЗА ИНТЕРПУНКЦИСКИ И ПРАВОПИСНИ ЗНАЦИ

Нашите ученици покажаа дека можат да ги користат интерпункциските и правописните знаци, не само во текстовите, туку и за креативни цели. Сега можат да разговараат на интернет со своите пријатели на скајп и месеинџер без пишување букви 🙂

This slideshow requires JavaScript.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s