КРЕАТИВНИТЕ ШЕСТАЧИЊА

This slideshow requires JavaScript.

Учениците од шесто одделение на часот по македонски јазик твореа еко-пораки на определени теми од екологијата. Часот беше весел, опуштен и многу креативен. Освен што твореа и дискутираа за важноста на еко-свеста кај младите денес, тие пораките ги украсуваа и ги правеа много убави и весели. Потоа заеднички ги одбираа најубавите пораки и ги лепеа на хамер, тако што направија ѕиден весник кој стои во секоја училница и ги потсетува за важноста на еко – свеста.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s