ПРОЕКТ: ВИДОВИ ИСХРАНА

Учениците од VIII одделение во деветтолетка на часот по Вештини за живеење правеа проект за исхрана. На часовите учевме какви видови исхрана има. Тие се поделија во три групи, истражуваа, запишуваа, сечкаа, дебатираа, малку забушаваа 🙂 повеќе работеа, и така направија презентации од кои и јас научив многу работи.

This slideshow requires JavaScript.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s