РАБОТИЛНИЦА: НИШТО НЕ УСПЕВА ТОЛКУ ДОБРО КАКО УСПЕХОТ

Во понеделникот учениците од VI – 2 одделение работеа работилница: НИШТО НЕ УСПЕВА ТОЛКУ ДОБРО КАКО УСПЕХОТ.

Работилницата се состоеше од неколку етапи низ кои учениците дознаа многу работи поврзани со успехот и неуспехот. Во самата игра видоа дека заедно можат да постигнат успех, да ја завршат успешно задачата, но имаше и моменти кога тој успех им го препуштаа на други. Како се чувствуваа по тие вежби споделија во училница, поткрепувајќи ги емоциите со случки од својот живот во кои постигнале успех или неуспех.

Оваа работилница помогна и за градење на групата, за забава и за добро дружење со балоните кои подоцна ги испукавме за да не правиме проблеми на наредните часови 🙂

This slideshow requires JavaScript.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s