ПРОЕКТ „ПРЕГРАТКА НА ДАР“

Учениците од шестите одделенија и оваа година се вклучија во проектот „Прегратка на дар“. Во соработка со третачињата тие прават прекрасни новогодишни честитки кои што ќе им ги подарат на болните дечиња за време на Новогодишните празници.

Проектот го започнавме со креативни работилници за творење пораки и дизајн на честитки. Потоа го користевме интернетот и нашата фантазија, за на крај да произлезат прекрасни честики кои ќе израдуваат многу деца.

This slideshow requires JavaScript.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s