НОВИ НАСТАПИ НА ДРАМСКАТА СЕКЦИЈА

This slideshow requires JavaScript.

Драмската секција оваа година настапи најпрво во Домот за стари лица, а потоа на официјалната програма по повод Патрониот празник. Овогодинешната точка беше адаптацијата на дел од романот „Крпен живот“, наречена: „Мариовски брбливки“. Еве дел од тие случувања…

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s