ВИДЕО ЗАПИС НА „МАРИОВСКИТЕ БРБЛИВКИ“

И оваа година нашата драмска секција напорно работеше на проектот „Музеите во училиштата и училиштата во музите“. По многубројните проби, ученичките имаа можност да ја снимат драматизацијата на нашето убаво Маркукуле. Еве како испадна видеото…

3 thoughts on “ВИДЕО ЗАПИС НА „МАРИОВСКИТЕ БРБЛИВКИ“

  1. Немоја си мислите дека патиките се поради тоа што не можевме да најдеме опинци 🙂 Тоа е еден мал постмодернистички ефект, поврзување на новото и старото време 🙂

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s