АКО ЗНАЕШ ПРИДАВКИ, МОЖЕШ ДА СТАНЕШ МИЛИОНЕР

Еве интересен начин да се вежба за придавки. Благодарение на наставничката Гордана Јованоска по информатика (која што направи милионер за потребите на наставата по информатика), учениците Давид Стојановски и Никата Ристески, следејќи го тој пример создадоа милионер за придавки. Неговата најдобра примена е ако во училиштето има Smart – табла, но исто така може да се игра и на компјутер. Забавата е гарантирана 🙂

 

 

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s