СПРЕМНИ ЗА ВЕЛИГДЕНСКИОТ ПАНАЃУР

Учениците од VII- 2 одделение се вклучија со учество на рачни изработки за традиционалниот училишен, Велигденски панаѓур. За таа пригода, се одржа работилница која ја водеше ученичката Анисија Ставреска. Таа им даваше инструкции на учениците како да направат корпе за јајца од стари весници. Од работилницата произлегоа убави корпиња кои заедно со уште некои индивидуални изработки на учениците во соработка со своите реодители, ќе бидат изложени на утрешниот панаѓур. Па драги наши следбеници на блогот и фејсбук профилот, ве покануваме да не` посетите. За многу години да е празникот!!!

This slideshow requires JavaScript.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s