Именки, категории кај именките, вежби

images

Еве една презентација полна со сликчиња кои ќе бидат интересни за учениците. Низ нејзините слајдови ќе се повтори материјалот за именки. Моите дечки уживаа… 🙂

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s