Празнично украсување на училницата (2015)

20151221_140418

 

И оваа година учениците од VIII – 2 одделение направија работилница за „Новогодишни украси“. Тројца ученици од одделението: Анисија Ставреска, Никита Ристески и Наталија Петреска ги пренесоа своите вештини за правење на снегулки, ѕвезди и други новогодишни украси. Сите ученици беа вклучени со свои изработки и материјали. Беше весело и празнично. Од куп хартија учениците направија прекрасни украси кои ја разубавија нашата училница. Браво дечиња!!!

This slideshow requires JavaScript.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s