Самостојна мултикултурна активност: ПРАВИМЕ ДЕТСКО СПИСАНИЕ

Ова е часот со кој учествував (заедно со VI – 1 одделение) на конкурсот произлезен од проектот на УСАИД за меѓуетничка интеграција во образованието имплементиран од страна на Македонски центар за граѓанско образование. Часот ќе биде дел од Фестивалот за иновативни практики за меѓуетничка интеграција во образованието: „Преку иновација до подобра интеграција”.

One thought on “Самостојна мултикултурна активност: ПРАВИМЕ ДЕТСКО СПИСАНИЕ

  1. Почитувана наставничке,со вашиот блог вие допринесовте јас како родител да бидам информирана колку квалитетна настава добива моето дете на вашите часови.Се восхитувам на вашата креативност,ентузијазам и љубов кон професијата.Ви благодарам што ги образувате и воспитувате нашите деца адекватно на денешното живеење.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s