Драмската секција со ново видео: „Сите деца со исти права за подобро утре“

Драмската секција во соработка со СЕГА – коалиција на младински органзации и Песталоци – детската фондација сними кратко видео во кое ги промовираше детските права. Видеото беше промовирано во петокот во училиштето „Климент Охридски“ пред наставниците, учениците и родителите.

http://www.zenitprilep.com.mk/petka/8944-detski-prava-za-podobro-utre.html