ДРАМСКАТА СЕКЦИЈА ПОВТОРНО ЈА ВОДЕШЕ ГОДИШНАТА ПРОГРАМА НА ООУ „КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“

dramska mnoguuu jaka

И оваа година драмската секција од ООУ „Климент Охридски“ – Прилеп, ја доби задачата да ја води Госишната програма на училиштето. Учениците од седмо и деветто одделение радо го прифатија предизвикот. Поминавме прекрасни мигови и целокупната манифестација ја направивме многу интересна. Овој стил на водење е нешто што го воведовме од пред неколку години со цел да го промениме класичниот монотон начин на највување точки. Тоа им се допадна на публиката, а исто така и нам ни претставуваше огромно задоволство.

Многу сум среќна за моите ученици и за енергијата што ја вложија. Ви благодарам!!!

This slideshow requires JavaScript.