САПУНИЧАВО ВИДЕО

На овогодинешиот Регионален натпревар за млади техничари и природници организиран од Народна техника, учествуваме со ученикот Христијан Спиркоски од VII – 4 одделение, во категоријата Кино и видео техника. За жал немавме среќа да бидеме први, иако ги имавме истите поени со ученичката што го доби првото место. Не ни оди лотарија…лошо ливче извлековме, ама како и да е, задоволни сме од она што успеавме да го сработиме.

Идејата беше да направиме истражување за ТВ сериите кои одат на каналите и земаат се` поголем простор и на телевизија и во нашите глави. Од таа дискусија произлезе видеото кое што можете да го видите овде:

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s